Piirkonna asustus

Tapa  vallas- Tamsalu linn

Aavere, Alupere, Araski, Assamalla, Järsi, Järvajõe, Kadapiku, Kaeva, Kerguta, Koiduküla, Koplitaguse, Kuie, Kullenga, Kursi, Loksa, Metskaevu, Naistevälja, Piisupi, Porkuni, Põdrangu, Sauvälja, Savalduma, Türje, Uudeküla, Vadiküla, Vajangu, Vistla, Võhmetu ja Võhmuta külad.

 Vinni vallas- Laekvere alevik 

Alekvere, Arukse, Ilistvere, Kaasiksaare, Kellavere, Luusika,  Moora, Muuga, Paasvere, Padu, Rahkla, Rajaküla, Rohu, Salutaguse, Sirevere, Sootaguse,  Vassivere  ja Venevere külad

 
Väike-Maarja vallas- Väike- Maarja, Kiltsi, Rakke, Simuna alevikud 
 
Aavere, Aburi, Avanduse, Avispea, Ebavere, Edru,  Eipri, Emumäe, Hirla, Imukvere, Jäätma, Kaavere, Kadiküla, Kamariku, Kellamäe, Kitsemetsa, Koila, Koluvere,  Koonu, Kurtna, Kõpsta,  Kännuküla, Kärsa, Käru, Lahu, Lammasküla, Lasinurme, Liigvalla,  Liivaküla, Mõisamaa, Mäiste, Määri, Müüriku, Nadalama, Nõmme, Nõmmküla, Olju, Orguse, Padaküla,  Pandivere, Piibe,  Pikevere, Pudivere, Raeküla, Raigu, Rastla, Räitsvere, Salla, Sandimetsa,Sootaguse, Suur-Rakke, Tammiku,  Triigi, Uuemõisa, Vao, Varangu, Villikvere, Vorsti, Võivere, Väike-Rakke, Väike-Tammiku, Äntu ja Ärina külad

 

 

 


Viimane uudis

Tuleviku töötoad Pandivere Paeriigis Allikate Allikal

toimuvad 2022.aasta jaanuaris

Loe lähemalt

Kalender

Tagasi
Jaanuar 2022
Edasi
E T K N R L P
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31           

Küsitlus

Pole aktiivset küsitlust